Opdrachten

Theorie- en praktijlessen "Omgaan met stress & weerstand" voor de Reddingsbrigade Egmond (2023).

Theorie- en praktijklessen "Presteren onder druk" voor de trainees van Facilicom (2023).

Trainingen "Mentaal Weerbaar" voor bevelvoerders van de brandweer regio Zaanstreek-Waterland (in 2023 en 2024)

Workshops "Stop & Denk na" voor alle manschappen en bevelvoerders van de brandweer regio Noord-Holland Noord (2023 en 2024)

Training "Optimale prestaties leveren" en coaching voor de atleten van AV Lycurgus.

Workshops "Presteren onder druk"  en coaching voor muzikanten van het conservatorium in Haarlem.

Een mooi project met coaching en workshops "Stop & Denk na" voor bevelvoerders van de brandweer regio Noord-Holland Noord (in 2022)

Basisschool Elckerlyc

Hoe kijk je naar jezelf? Hoe werk je samen met andere kinderen? Hoe kom je voor jezelf op? Blue Wave is een super mooi project gestart op Elckerlyc basisschool in Heiloo. Ik help kinderen meer zelfvertrouwen te krijgen en hen te laten inzien dat jouw gedrag het gedrag van een ander beïnvloedt. 

Strong bootcamp by majlen

 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN en Blue Wave geven samen de STRONG WAVE lessen. Deze lessen zijn voor personen die te maken hebben met bijvoorbeeld onzekerheden, druk of motivatieproblemen. Wij bieden deze bootcamp aan, zodat jij op een veilige manier kan sporten.

Ik ben Majlen Mul, afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator trainer/coach, en in 2020 gestart met mijn eigen outdoor sportbedrijf: STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN.

Sinds 2015 geef ik bootcamp trainingen. Mijn trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer. Coachen en motiveren vind ik niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Persoonlijke aandacht is hierin 'key' en juist daarin ben ik sterk.

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN staat voor kleinschalig, persoonlijk, resultaatgericht, en is sterk in groeps- én personal training!


Check www.strongbootcamp-bymajlen.nl voor meer informatie.