Wie ben iK?

Wie ben ik?

Ik ben Jasper Brouwer (33), prestatiepsycholoog en eigenaar van Blue Wave. Sinds 2014 heb ik als psycholoog gewerkt voor verschillende afdelingen binnen Defensie, waar ik militairen begeleid die moeten presteren onder hoge druk en langdurige stress. Sommigen van hen hebben regelmatig te maken met conflicten of zelfs geweld. Ik leer hun om te gaan met verbale en fysieke weerstand en met de stress die hierbij komt kijken. 


Die ervaringen gebruik ik nu bij Blue Wave. De laatste jaren lijken veel mensen hun mentale gezondheid serieuzer te nemen. En terecht. Tegelijkertijd zijn er veel coaches op de markt en is het lastig de juiste te kiezen. Ik onderscheid me met een masteropleiding Arbeids- en organisatiepsychologie en, ondanks mijn jonge leeftijd, jarenlange ervaring bij een van de meest uitdagende banen als psycholoog in Nederland. Bovendien ben ik energiek, enthousiast en mensgericht. Door mijn laagdrempelige insteek vind ik gemakkelijk aansluiting bij degenen die ik coach en train. 

Met Blue Wave richt ik me voornamelijk op individuen en groepen die onder hoge druk "het moeten laten zien". Dat kan voor iedereen gelden, denk aan atleten, muzikanten, de brandweer en professionals in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ik wil mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, en dat kan ik goed. Daarom ben ik Blue Wave begonnen. Met Blue Wave kan ik dit bovendien meer dan ooit op een persoonlijke manier doen. Iedereen krijgt nu eenmaal te maken met tegenslagen, maar ermee omgaan, of zelfs erover praten is lastig. Als ik met wat aanwijzingen iemand een zetje in de goede richting kan geven dan helpt dat heel concreet. Daar word ik blij van. 

Bonusinformatie

Favoriete artiest                  Prince

Favoriete hike                      W-Trek (Chili)     

Favoriete surfspot              Lanzarote

Lievelingseten                     Bami Goreng

Favoriete vakantieland      Noorwegen

Favoriete toetje                   Kaasplankje

Favoriete serie                    Stranger Things

Mijn voetbalclub                 FC Uitgeest