Trainers

Toen ik begon met Blue Wave, had ik dit nooit verwacht: na nog niet eens 2 jaar heb ik het te druk! En dat is geweldig. Na een ontzettend leuk en druk 2022, is hier nu een nog uitdagender 2023. Mijn hele fijne samenwerking met de brandweer gaat verder en is zelfs uitgebreid. Gelukkig krijg ik hulp. En wat voor hulp. Ik heb een mooie groep van toptrainers verzameld, die mij de aankomende 2 jaar gaan ondersteunen. Wij zijn klaar voor 2023 en 2024! Ik kijk er naar uit!

Danny

Mijn naam is Danny van der Horst. Ik ben 31 jaar en woon in Utrecht. Ik vind mensen ontzettend interessant. Vooral in relatie tot werk, sport of andere manieren van presteren. Voor iedereen gelden dezelfde regels, maar iedereen past die ook net even anders toe.


Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie heb ik verschillende dingen gedaan om te bekwamen in de prestatiepsychologie en verandermanagement. Die ervaring neem ik mee en daar bouw ik continu op door. Jasper heb ik leren kennen toen we samen voor de overheid selectie deden voor operators in het hogere geweldspectrum. Sinds 2023 ondersteun ik bij Blue Wave in het geven van trainingen. 

Bram

Mijn missie? Maatschappelijk relevant werk en daarin hét verschil maken. Met passie en overtuiging richt ik mij al ruim vijftien jaar op een kansrijk, veilig en betekenisvol klimaat voor mens en organisatie. Dit heb ik geruime tijd gedaan voor justitie, het hoger beroepsonderwijs en op dit moment bij defensie. Hier ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van opleidingen en het trainen en adviseren van defensiepersoneel. Mijn specialisme is communicatie en gedrag.

Jasper en ik heb samen gewerkt bij de Koninklijke Marechaussee. Deze samenwerking houden we nog steeds in stand door onze krachten te bundelen in verschillende opdrachten en trainingen. 

Naast de werkzaamheden voor mijn eigen bedrijf werk ik graag samen met Jasper voor zijn bedrijf Blue Wave.

Lynn

Ik ben Lynn ten Velde-Schoenaker, een enthousiaste trainer en coach die graag de verbinding zoekt tussen de theorie en de praktijk. Momenteel hou ik mij onder andere bezig met het geven van trainingen m.b.t. de menselijke factoren (helpend en niet helpend in de uitvoering van je werk), het coachen van mensen in hoog risico beroepen en het ondersteunen van de instructeurs en leidinggevende in het opleiden van deze mensen. Met een master Arbeid, Organisatie- en Gezondheidspsychologie op zak en bijna 10 jaar werkervaring bij de overheid, vind ik het gaaf mijn kennis en ervaring te kunnen delen met mensen in andere (hoog risico) beroepen. 

Jasper bedankt voor je vertrouwen en deze samenwerking!